We approach the latest trends in the industry with originality and implement them down to the smallest detail so that everything is just as you imagined.

We design your dream. Architecture & Interior Design studio – Cluj-Napoca

top

CN Apartment Interior Design

  /    /  CN Apartment Interior Design

Amenajare interioară apartament CN – Proiect final

Apartamentul amenajat face parte dintr-un imobil nou aflat într-o zonă centrală. Conceptul este unul elegant, minimalist, cu finisaje şi mobilier preponderent alb ce contrastează cu accentele de culoarea “vişinii” dorite de beneficiar.

Delimitarea zonei de zi faţă de dormitoare s-a facut printr-o uşă de sticlă glisantă, sablarea ei parţial crează o legatură de ordin vizual între cele două zone. Optimizarea spaţiilor de depozitare s-a realizat prin poziţionarea dressingurilor cu uşi glisante atât în holul de intrare cât şi pe holul central.

Materialul folosit atât la fronturile mobilerului de bucătărie, cât şi compoziţia de living este unul exclusivist –furnirul natural de bambus băiţuit negru şi lăcuit lucios. Blatul s-a realizat din compozit de cuarţ, placarea dintre blat şi corpurile suspendate este din sticlă securizată, vopsită în culoarea aleasă din RAL.

Pardoseala este realizată integral din parchet laminat lucios pe bază de HDF. Amplasarea caloriferelor la vedere ne-a determinat să folosim modele decorative, piese care pot fi adesea  percepute ca un obiect de mobilier.

Clasicele perdele și draperii au fost înlocuite cu success de storuri moderne, acţionate prin telecomandă, care au rolul de protecție solară pe timp de zi, iar suprapunerea storurilor albe cu cele gri duce la obturarea totală a luminii din exterior.

Ca sistem de ilumnat s-a optat integral pentru soluţille oferite de sistemul LED. Scafele special concepute au avut ca rol în zona de living încorporarea profilelor de iluminat care continuă de pe tavan pe perete, ajungându-se astfel la o lungime maximă de 8,25 m.

Pictura din living, realizată manual, este principalul punct de atracţie, aceasta fiind pusă în valoare prin iluminarea cu bandă LED din scafă.

Proiect

Design interior apartament CN

Status

finalizat

Suprafață

92 mp (3 camere)

Locație

Cluj-Napoca, jud. Cluj, România

An

2012

Category